Frisørene streiker - la håret gro! - Fagforbundet

Frisørene streiker - la håret gro!

Frisørene i streik
Grete fra fylkeskretsen, Janne fra frisørforeningen og de to frisørene Marit og Rikke har ikledd seg streikevestene. (Foto: Fagforbundet Sør-Trøndelag)

Fagforbundet sa ja til meklerens skisse, mens NHO sa nei. Med det tvang de frisørene ut i en lockout lignende streik. Frisørene krever ei anstendig lønn og leve av. Nå blir det fanemarkering!

NHO sa nei til meklerens skisse om 23 562 kr i måneden for en fagarbeider, de mente det var alt for mye. Dermed måtte 4 medlemmer på to Headmasters salonger i Trondheim ikle seg streikevesten, og ta opp kampen for ei anstendig lønn.

Det arrangeres en fanemarkering til støtte for de streikende lørdag 7. juni kl 11.00 ved Olavskvartalet i Trondheim. Møt opp!

- Streikeviljen er stor, vi er sinte på NHO som har satt oss i denne situasjonen, sier nestleder i Frisørenes fagforening og streikeleder for frisørene i Trondheim Janne Ottersen Fraas.

Det trengs også streikevakter fra onsdag 11. juni-lørdag 14. juni. Sett av noen timer, stå sammen frisørene i kampen for en anstendig lønn.

Ta kontakt med streikelederne i Trondheim:

Janne Ottersen Fraas, 974 25 974 eller Monica Syvertsen 971 35 417.