Mange møtte på fanemarkering for de streikende frisørene - Fagforbundet

Mange møtte på fanemarkering for de streikende frisørene

Streikeleder og nestleder i Frisørenes fagforening Janne Ottersen Fraas holder apell foran alle fanene under dagen fanemarkering i Trondheim

- La håret gro, ikke støtt NHO! Ropte tillitsvalgte og medlemmer i LO felleskapet så det jomet i gatene i Trondheim når det ble arrangert fanemarkering til støtte for de streikende.

På kort varsel ble det invitert til fanemarkering til støtte for de streikende. 16 faner møtte utenfor Olavskvartalet og salongen i Dronningens gt i Trondheim.

- Det varmer og se at så mange støtter oss i kampen for en anstendig lønn, sier tillitsvalgt Tina Stenkløv Paulsen.

AU medlem og forhandlingsleder Stein Guldbarndsen holdt apell. - Det er ikke til å forstå at de lavest lønte kvinnene ikke skal få den samme lønnsutviklingen på 3,3 % som alle andre, sa Guldbrandsen i sin apell. Som for anledningen hadde latt håret gro, og stilte med lange mørke lokker.

 

Streikeleder i Trondheim Janne Ottersen Fraas holdt apell og takket for stort oppmøte og stor støtte. - Vi gir oss ikke, frisørene må få en anstendig lønn. Vi sa ja til meklerens skisse, NHO sa nei. NHO har ansvaret for å ha sendt oss ut i en konflikt, slo Fraas fast i sin apell.