Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Ansatte må ikke bli syndebukker (Avisa Sør-Trøndelag 16.3.13)

Seksjonsleder Janne Kristin Bjørnerås skriver i et innlegg, som svar til den siste tids mediekjør mot barnehagene, at de ansatte ikke må bli gjort til syndebukker for dårlige rammevikår.

God stemning på fylkesmøte

Ta stilling til hvem du er, en trøndersk arbeiderkampsang runget ut over salen på Røros. Det beskrev stemningen på Fagforbundet Sør-Trøndelags 5. ordinære Fylkesmøte.

Fylkesmøtets første dag gjenvalgte fylkesstyret

Fylkesstyret gjenvalgt og god stemning med gode meningsutvkeslinger fra talerstolen da Fagforbundet Sør-Trøndelags 5. ordinære fylkesmøtet ble åpnet på Røros.

Fylkesmøte starter idag

Rundt 100 delegater og gjester samles på Røros idag for å avholde det 5. ordinære fylkesmøte i Fagforbundet Sør-Trøndelag. Følg Fylkesmøte gjennom nett og sosiale medier.

Fylkeskonferansene på Røros igang

Ca 150 delegater er samlet til Fylkeskonferanser til seksjonene, ungdommen og pensjonistene. De er i gang på Røros. Følg fylkeskonferansene på sosiale medier.

Dagsamling for verveansvarlige

Det innkalles herved til en dagsamling for verveansvarlige i fagforeningene. Tid: 11. mars, 2013, kl. 10-15.30. Sted: Dronningens gt 10, møterom 4 etg (inngang ved siden av SMN på Borkeplass)

Fagforbundets sangkor søker nye sangere

Synger du i dusjen? Liker du å synge? Mangler stemmen din et sangkor? Er du glad i sosialt felleskap, sang og moro? da er Fagforbundets sangkor det du søker. Kom å prøv deg. Blandakoret har opptak og øvelse 10.februar i Melhus rådhus.

Fylkeskretsens kontor er stengt 16.-18. januar

Vi er på Regionsamling på Stjørdal. Alle kan treffes på mobil.

Julen 2012

Fylkeskretsens kontor har stengt fra 21. desember - 2. januar. Vi ønsker alle ei riktig god jul og ett godt nytt år!

Velkommen til Hell International

- En felles kunnskaps- og arbeidssamling om internasjonalt solidaritetsarbeid-