Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

"Uteksaminerte" Fase 2 deltakere

Lov og avtaleverket sto på planen da engasjerte deltakere avsluttet et år med Fase 2, med ei uke på Heimdal utenfor Trondheim.

Giverglade fagforeninger

Giverglade fagforeninger med et stort hjerte bidro med til sammen 31 000 kr til SOS barnebyen vår i Angola og til barna på sykehuset for infeksjonssyke barn i St. Petersburg.

Reisebrev

Primus motor, Judith Refsnes, for vår aksjon til sykehuset for HIV/AID syke barn i St. Petersburg har sendt oss dette reisebrevet fra året tur 1.- 9. september 2011.

Fagforbundet Sør-Trøndelag

og Kompetansesenteret i Trondheim - sentralbordet er stengt tirsdag 11. og onsdag 12. oktober

Seksjonsarbeid og hersketeknikker

Seksjonsarbeid og hersketeknikker var satt på dagorden når seksjon helse og sosial, og seksjon kontor og administrasjon i Sør-Trøndelag samlet sine lokale seksjonledere på samling.

Kommunikasjon på dagsorden

Medlemmer i seksjon kontor og administrasjon i de tre midtnorske fylkene samlet seg til to dager i kommunikasjonens tegn i Molde.

Åge og Sambandet i Trondheim

Stemningen sto i taket da Åge og sambandet entret scenen på hjemmebane i Trondheim tirsdag kveld.

Valgkampen startet i Midtre Gauldal

Fagforbundet Sør-Trøndelag og fagforeningene i Sør-Trøndelag oppfordrer medlemmene sine til å bruke stemmeretten. Dette skal gjøres hjennom en omfattende valgkamp over hele fylket de 4 siste ukene før valget.

AKTIVITETSPLAN OPPDATERT

pr 26. juli. Flere nye aktiviteter.

May kan bli hele Norges helsefagarbeider

Kåringen "hele Norges helsefagarbeider" er for alvor i gang. Tirsdag 21. juni ble May Furunes kåret til hele Sør-Trøndelags helsefagarbeider og er dermed Sør-Trøndelag sin kandidat i den store nasjonale kåringen.