Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Vil ha garanti innen mandag (Adresseavisa 12/6/2008)

Bussene i Trondheim går som normalt fra klokken 18.00 i kveld. Men mandag morgen kan det være full stans igjen.

Veggavis nr. 5-2008 Uke 23/08 - LO i Trondheim

AP til krig mot fagbevegelsen. Det rødgrønne flertallet vil sette kollektiv­trafikken i Trondheim ut på anbud. Møt opp til fane­markering utenfor fylkeshuset i Munkegata torsdag 12. juni 2008 kl. 14.45 og Rådhuset kl. 15.30.

Bussene skal på anbud (Adresseavisen 6/6/2008)

Kollektivtrafikken i Trondheim skal ut på anbud. Det er nå politisk flertall for å skape konkurranse mellom ulike selskaper om hvem som skal kjøre bussen i byen.

Forbundsukene

Uke 45 og 46, 3. - 14. november, betegnes som "Forbundsukene". Da skal det foregå ulike aktiviteter i fagforeningene over hele landet. I løpet av disse to ukene skal fagforeningene profilere seg på ulike måter.

Arbeiderfestivalen i Hommelvik

Stortingspresident Torbjørn Jagland og tidligere miljøvernminister Helen Bjørnøy kommer til årets arbeiderfestival.

Varsler sjåførflukt (Adresseavisen 8/4-2008)

Fagforeningen varsler sjåførflukt og frykter kaos i kollektivtilbudet dersom bussen settes på anbud. - Anbudsutsetting vil ødelegge kollektivtilbudet i Trondheim, mener Ole Roger Berg, leder av Fagforbundet - Buss og sporveisbetjeningens forening.

Arbeideravisa legges ned (Adresseavisa 8/4-2008)

Arbeideravisa i Trondheim legges ned med umiddelbart virkning. Det ble en trist dag for de ansatte i Arbeideravisa. Etter bare tre måneder må Snorre Valen, Siri Gellein, May Brit Leirtrø Røstad, Nina Haugland, Charles Utvik og Asle Fossum konstatere at Arbeideravisa er historie.

Enighet i meklingen: Full pott til LO

- Vi er meget godt fornøyd. Det gjelder både løsningen for AFP, på kort og lang sikt, og lønnstilleggene, sier LO-leder Roar Flåthen. Et enstemmig forhandlingsutvalg i LO anbefalte i natt resultatet i meklingen mellom LO og NHO.

Fagforbundets rammekrav (Pressemelding 01.04.08)

Fagforbundet krever kompensasjon for etterslepet i forhold til privat sektor, og uttelling for kompetanse og erfaring. - Det er ingen grunn til at Fagforbundets medlemmer skal stå med lua i hånda, sier Fagforbundets leder, Jan Davidsen.

Tur til St. Petersburg 4. - 12. september 2008

Fagforbundet Sør-Trøndelag har en aksjon rettet mot "Aidsbarn i Russland". Hvert år reiser vi til St. Petersburg og besøker sykehuset der disse barna bor. I den forbindelsen inviterer vi våre medlemme og andre interesserte med på tur.