Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Kjemper mot tvungen deltid

Tida er forbi da kvinner skulle ta jobb for å få lommepenger, dette sier hovedtillitsvalgt Solfrid Løvseth i Melhus kommune til Trønderblandet på kvinnedage.

Landets største fagforening

28. februar 2008 ble dette en realitet. Med hele 6700 medlemmer er Fagforbundet Trondheim avd. 069 Fagforbundets største fagforening. Les mer om dette i stiftelse dokumentet.

Nesten 1. mai i februar!

Streikens første uke ble markerte med over 20 faner og svært mange fremmøtte.

Streik ved Sentrum Røntgeninstitutt

Ved arbeidstiden begynnelse 22. februar tok Fagforbundet ut sine medlemmer i streik. Instituttene i Stavanger og Bergen har allerede streiket en uke. Les mere om streiken på NRK Trøndelag.

Veteranopphold 2008

Det er nå sendt ut brev til fagforeningene om vetaranopphold 2008. Ta kontakt med din lokale fagforening for informasjon.

LO varsler storstreik til våren (Nettavisen 29/1/2008)

LO truer med storstreik som «ingen har sett maken til. Det sier seg selv at med de vedtakene som både vi og LO har i bunnen i forhold til AFP, så skal vi ikke se bort fra en storstreik som vi aldri har sett maken til, sier 1. nestleder Gerd Kristiansen i Fagforbundet til Nettavisen.

- Regner med storstreik (Adresseavisen 27/1/2008)

Trondheimskonferansen: AFP-general Stein Aamdal og LO-topp Arne Byrkjeflot mener det blir vanskelig å unngå en storstreik til våren: - AFP-kravet er ufravikelig.

Full seier for Sæbø i retten (Adresseavisen 18/1-2008)

Domkantor Oddbjørn Sæbø gikk av dem seieren i Trondheim Tingrett. Det var galt av Kirkelig fellesråd å tvangsflytte ham fra Nidarosdomen til Strinda kirke, heter det i dommen som forelå i går.

Pleietrengende mangler hjelp (nrk.no 18/1/2008)

Svært mange eldre får ikke den hjelpen og omsorgen de trenger. Behovet i eldreomsorgen er mye større enn det som har vært kjent til nå. Det viser en undersøkelse som skal hjelpe kommunene til å planlegge omsorgstilbudet framover.

Arbeideravisa kommer (FriFagbevegelse 08/01/2008)

Torsdag 10. januar 2008 kommer første utgave av den nye Arbeideravisa i Trondheim.