Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

AUF mener LO er en miljøsinke (Adresseavisen 30.04.2007)

AUF i Trondheim synes det er for svakt av det lokale LO at ingen av parolene på 1. mai handler om miljø.

Hvor god er vår kollektive hjem forsikring?

Her kan du sammenligne vår forsikring mot andre forbunds forsikring. Du kan også se hvilke forbedringer vi fikk fra 1. januar 2007.

Hvilket yrke er farligst? (E24)

Hjelpepleierne er dobbelt så utsatt for yrkesulykker som bygg og anleggsarbeidere. Og løfter om en bedring har ikke gitt resultater, viser fersk rapport.

Vi ønsker fortsatt NY KURS med det rød-grønne flertallet!

Fagforbundet har ikke vendt det rød-grønne flertallet ryggen slik Adresseavisa skriver den 18.april 2007. Fagforbundet mener at det rød-grønne flertallet i de siste åra har oppfylt sine konkrete valgløfter på de fleste områder.

Tar vare på de ansatte (Malvik-Bladet)

Kommunestyret skal mandag behandle et av forprosjektene for Værnesregionen. Hovedtillitsvalgt Bente Nilsson, er godt fornøyd med at rettighetene til de ansatte er sikret, samt at prosessen har vært åpen og meget god.

Fylkesmøte 2007

Fagforbundet Sør-Trøndelag avholdte sitt 2. ordinære Fylkesmøte.

Umenneskelig prosess (Adresseavisa 07.03.07)

Det er galskap å si opp helsearbeidere med en slik kompetanse som de som risikerer å måtte gå nå.

Det er en ære å være veileder for en lærling

Dette var et viktig budskap fra seksjonskonferansen i Sør-Trøndelag. Seksjonskonferansen for alle seksjonene ble avholdt i tiden 24. - 25. januar på Quality Panorama Hotel på Tiller i Trondheim. Det møtte totalt 109 delegater.

Fri fagbevegelse

Fri Fagbevegelse er LO-systemets fagblad på nett. Dette er ikke en nettversjon av en papirutgave. Kun unike saker. Linken ligger i boksen litt ned i høyremenyen.

- Prognosene er helt absurde (Adresseavisen 09.01.2007)

Frp-formann Siv Jensen besøkte i ettermiddag kriserammede St. Olavs Hospital i Trondheim. Sammen med lederen i helse og omsorgskomiteen, Harald T. Nesvik, kommunalråd Kristian Dahlberg Hauge og fylkesleder Morten Ellefsen, fikk hun en effektiv innføring i det økonomiske uføret ved sykehuset.