Fagforbundet Namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Fylkesmøte 2007

Fagforbundet Sør-Trøndelag avholdte sitt 2. ordinære Fylkesmøte.

Umenneskelig prosess (Adresseavisa 07.03.07)

Det er galskap å si opp helsearbeidere med en slik kompetanse som de som risikerer å måtte gå nå.

Det er en ære å være veileder for en lærling

Dette var et viktig budskap fra seksjonskonferansen i Sør-Trøndelag. Seksjonskonferansen for alle seksjonene ble avholdt i tiden 24. - 25. januar på Quality Panorama Hotel på Tiller i Trondheim. Det møtte totalt 109 delegater.

Fri fagbevegelse

Fri Fagbevegelse er LO-systemets fagblad på nett. Dette er ikke en nettversjon av en papirutgave. Kun unike saker. Linken ligger i boksen litt ned i høyremenyen.

- Prognosene er helt absurde (Adresseavisen 09.01.2007)

Frp-formann Siv Jensen besøkte i ettermiddag kriserammede St. Olavs Hospital i Trondheim. Sammen med lederen i helse og omsorgskomiteen, Harald T. Nesvik, kommunalråd Kristian Dahlberg Hauge og fylkesleder Morten Ellefsen, fikk hun en effektiv innføring i det økonomiske uføret ved sykehuset.

Nytt fra vervefronten nr. 1/2007

I nyhetsbrevet kan du bl.a. lese om medlemsutviklingen. 2006 ble et år hvor Fagforbundet totalt sett økte med 4 254 medlemmer til 290 273. Videre nevnes vervekurs, ny og bedre hjemforsikring og et nytt medlemstilbud: datakortet.

Julen 2006

Vi ønsker alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År og takker for godt samarbeid i året som har gått. De beste julehilsener fra oss alle på fylkeskontoret i Sør-Trøndelag.

Verving november 2006

Tallene for november viser at Sør-Trøndelag også denne måneden hadde en økning. Riktignok ikke så stor som tidligere, men vi øker medlemstallet.

Trekning av loddsalget til Aksjon Aidsbarna

Trekningen av året loddsalg ble gjort i styremøte 4. desember. Vi takker alle som har bidratt. Premiene blir sendt/levert vinnerne.

Fagforbundet støtter Betaniaansatte (Malvik-Bladet 27.11.06)

Betania Malvik har sagt opp flere hjelpepleiere fra 1. januar 2007. Nå får de oppsagte hjelpepleierne sterk støtte fra Fagforbundet Sør-Trøndelag.