Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Representantskapsmøte 17. november 2005

Stedet blir Nova Kurs og konferanse, Trondheim, og temaet er evaluering av valgkampen og utfordringer etter valget. Forbundsleder Jan Davidsen vil innlede til debatt. I tillegg vil det bli behandlet en sak om opplæringskontingent fra fagforeningene for organisatorisk opplæring.

Fagforbundet barneby - verveaksjon

Vi drar i gang en ny verveaksjon som skal gå fram 31.01.05. 3 vinnere blir trukket ut til å være med til grunnsteinnedleggingen i Huambo i august 2006.

Vi gratulerer

Vår opplæringsansvarlig i Sør-Trøndelag Judith Refsnæs fyller 60 år idag 24. oktober. Hun er behørlig feiret med sang, kaffe og kake, blomster og gaver.

Støtte til TV-aksjonen "Drømmefanger"

Fagforbundet Meldal bevilger kr. 1000,- til TV-aksjonen "Drømmefanger" og oppfordrer alle andre fagforeninger til å gjøre det samme.

Innmeldingsskjema til forbund i LO

Nå kan du melde deg direkte inn i et LO-forbund. Fyller du inn - og underskriver - dette skjemaet, sørger LO for at du blir medlem av det forbundet som passer for ditt yrke i den sektoren du arbeider i.

Lokale arrangement / TV -aksjonen "Drømmefanger"

TV-aksjonen "Drømmefanger" ønsker å sette fokus på vold mot kvinner. I verden i dag blir hver tredje kvinne utsatt for mishandling, seksuelle overgrep eller andre former for vold i løpet av sin levetid. Vold mot kvinner er så utbredt at Verdensbanken har uttalt at det utgjør et globalt helseproblem på nivå med kreft og aids.

Avlytting og kontroll i det private rom (Adresseavisen 10.10.2005)

Noen av den siste tids begivenheter har trukket frem i lyset at det i Norge foregår en betydelig avlytting og kontroll av mennesker i det private rom.

Medlemsutvikling pr. 3. oktober 2005

Fagforbundet har nå 284 299 medlemmer, herav 187 172 yrkesaktive medlemmer. Det er en nedgang på 593 medlemmer totalt siste måned. Antall yrkesaktive medlemmer gikk ned med 333 siste måned. Hittil i år er det en nedgang på 5 572 medlemmer totalt og 4 274 yrkesaktive medlemmer.

Lederkonferanse i Trondheim 20. okt. 2005

Konferansen har som tema fagforeningenes økonomi og struktur.

Tariffkonferanse på Røros 7. og 8. nov. 2005

Tariffkonferansen skal behandle/prioritere de krav som skal sendes forbundet sentralt når det gjelder hovedtariffoppgjøret 2006.