Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Tariffoppgjør forberedes

Vårens vakreste eventyr er det mange som omtaler hovedtariffoppgjørene som. Uansett er det snart igang, og fagforeningene i Sør-Trøndelag driver i disse ukene å forbereder seg på hovedoppgjør og eventuell konflikt.

Trekning i julelotteriet 2015

Fagdag for deg som i kirken og på gravplasser

Fagforbundet organiserer alle typer yrkesgrupper i Kirken. Vi vil derfor invitere til en tverrfaglig konferanse på Stiklestad 18.-19.januar 2016 der både de fellesrådsansatte og de statlige ansatte kan melde seg på.

Tariffkrav meisles ut

Arbeidstid ble det store temaet i den innledende debatten på tariffkonferansen til Fagforbundet Sør-Trøndelag.

Ledersamling på Røros

Nær 50 ledere og hovedtillitsvalgte var samlet til to dager med heltid, pensjon og egen organisasjon på dagsorden.

Lærlingen i fokus

Denne uka er lærlingen i fokus da ungomsutvalget arrangerer Lærlingepatrulje rundt om i Sør-Trøndelag.

Mat er helse i Råkvåg

Beboerne på Råkvåg aldersheim i Rissa kommune lider ingen nød. Der står Dagrun og Bente over grytene med lidenskap for maten og tryller frem gode og sunne måltider til beboerne.

Fagforbundet på hjul

Bobilen er klar, Fagforbundet Sør-Trøndelag vil i de neste 2 ukene turnere hele fylket, samtlige 25 kommuner og mange flere arbeidsplasser. Det vil bli torgarrangement og liv og røre. Målet er å få folk til å bruke stemmeretten sin.

Hovedtariffoppgjøret 2016 - Tariffkonferansen

Debattheftet for 2016 er sendt ut til alle som mottar OSS tillitsvalgte. Heftene er plastpakket og kommer i samme sending. Det er mulig å bestille flere på intern.post@fagforbundet.no.

Synlig over hele fylket

Fagforeningene har vært synlig over hele fylket denne første av årets to Fagforbundsuker. Alt fra natursti til matpakkeutdeling har preget aktivitetene.