Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Synlig over hele fylket

Fagforeningene har vært synlig over hele fylket denne første av årets to Fagforbundsuker. Alt fra natursti til matpakkeutdeling har preget aktivitetene.

Fylkesmøte avsluttet

Fylkesmøte vedtok budsjett, uttalelser og diskuterte tariff siste dag av fylkesmøte.

Nytt fylkesstyre er valgt

Fylkesleder Arne Jan Skjerdingstad fikk fornyet tillitt i likhet med nestleder Gunn Elin Flakne og de andre som ønsket det i fylkesstyret.

Fylkesmøte er igang

Det 6. ordinære fylkesmøte er i gang i vakre omgivelser på Røros. Åpning og innledning fra Arbeidsutvalget i Fagforbundet har satt forsamlingen i gang.

Leder og hovedtillitsvalgt samling

Fagforeningene i Sør-Trøndelag har vært samlet i to dager til konferanse, der de satte store tema som kommunereform, konkurranseutsetting, privatisering og sosial dumping på dagsorden.

Fotballturnering for Qatararbeiderne

6. juni samles fagbevegelsen i Trøndelag til fotballturnering til støtte for arbeiderne som bygger VM stadioner til Qatar VM 2022 under slavelignende forhold. Bli med på Fagforbundet sitt lag og støtt kampen du også!

Nettverksmøte sykepleiere

Seksjon helse og sosial(SHS) inviterer til nettverksmøte for sykepleiermedlemmer. dette vil finne sted på Quality Panorama Hotell, Tiller 24.02.2015 kl. 16.00.

Mange protesterte mot ny Arbeidsmiljølov

Flere tusen arbeidstakere gikk ut i politisk streik mot forslagene til endringer i Arbeidsmiljøloven denne uken. Mange større og mindre arrangementer fant sted rundt om i Sør-Trøndelag.

Kurs for koordineringsledd Trøndelag Brann og redning

Fagforbundet Sør-Trøndelag arrangerte kurs for koordineringsledd i Trøndelag Brann og redningstjeneste 14. januar 2015.

Trekning i julelotteriet 2014

Her er listen over de heldige vinnerne i årets lotteri til inntekt for sykehuset vårt i St. Petersburg. En stor takk til alle som har bidratt.