Fagforbundet namdalseid

Fagforeningas forside arkiv

Forhandlinger og samarbeid i Russland

Arbeidsplassbesøk, rekruttering av medlemmer og forhandlingskurs står på planen når en liten delegasjon fra Fagforbundet Sør-Trøndelag denne uken besøker våre samarbeidspartnere i vårt søsterforbund ALSWU i de russiske Oblastene (fylkene) Kostroma og Ivanovo.

Områdemøte for område sør.

Fagforbundet Sør-Trøndelag har i dag, 19.11.14 Områdemøte for fagforeningene i område Sør, på rådhuset i Midtre-gauldal.

Samleforsikring for LO-forbund og tillitsvalgte

Forsikringen gjelder for faglig virksomhet for LO og alle forbund tilsluttet LO, samt dere lokale organisasjonsledd.

Seksjonsledersamling 5. og 6. November

Alle 4 seksjonene i Sør-Trøndelag hadde 5. og 6. November samling for sine seksjonsledere.

Renholdskonferanse

74 renholdere på konferanse i Trondheim

Motivasjon og praktisk arbeid!

Denne helgen er ungdommen samlet på Rica Hell for å diskutere fagligpolitisk arbeid i Fagforbundet.

Stor seksjonskonferanse på Tiller

5.-6. november er det stor aktivitet på hotellet på Tiller. Ca 70 seksjonstillitsvalgte er samlet til konferanser disse dagene.

Sølv til Mari og Sør-Trøndelag

Mari Røvik fra Vågan i Snillfjord kommune leverte en kjempeprestasjon under årets NM i yrkesfag. Når helsefagarbeideren var ferdig med 3 dagers konkurranse sto hun nest øverst på podiet og fikk sølvmedaljen rundt halsen.

Barne og ungdomsarbeiderne viste seg fram

Barne- og ungdomsarbeideren er et av fagene som er på full fart fram, også som en del av det store mesterskapet NM i yrkesfag. Fagforbundet arrangerer konkurransen som har gått av stabelen i Trondheim denne uka.

Omsorg i fokus

I tre dager til ende er det yrende liv i Trondheim spektrum. Opplæringsdagene 2014 og Yrkes NM går av stabelen. Omsorg og omtanke er i fokus i fokus på standen der landets beste helsefagarbeiderlærlinger er i aksjon.